Eternity

Wie zijn wij?

Wij zijn een jeugdband uit de baptisten gemeente Hoogezand. In augustus 2012 hebben wij de band opgericht. Binnen deze jaren zijn er al een aantal nieuwe bandleden bijgekomen en er zijn een aantal bandleden gestopt.

 

Even voorstelen…

 

 

 

Ilona van Dijk (19)

 

Ik ben Ilona en met veel enthousiasme zing ik bij Eternity. Ik kom al 19 jaar in de baptistengemeente Hoogezand waar mijn ouders en broer ook kerken. Ik ben gedoopt in 2012, samen met veel van de bandleden.

We zijn inmiddels een hechte groep met liefde voor Gods woord dat we aan anderen willen meegeven.

Het is ontzettend fijn om een plekje te hebben in de gemeente waar je met elkaar muziek mag maken voor God! Het is altijd weer een feestje met deze ontzettend leuke band :)

 

 

 

 

Frank Tonkes (16)

 

Ik mag mij één van de drie zangers noemen binnen onze band. Sinds 2014 ben ik bij deze band gekomen. Daarvoor zong ik ook al graag. Ik begon meteen met een benefiet concert, wat ik eigenlijk best spannend vond, maar waar ik wel heel veel van geleerd heb! Ik merk binnen onze band dat wij gegroeid zijn, niet alleen in kwaliteit, maar ook de manier hoe wij ons zelf presenteren voor de mensen en bovenal voor God.

 

Verder zit ik nu in het laatste jaar van HAVO. Hierna zou ik graag HRM (Human Resource Management) willen studeren. Mijn hobby blijft altijd muziek, niet alleen de muziek binnen de kerk spreekt mij aan, ik houd ook van allerlei andere soorten muziekstijlen, als ik maar kan meezingen!

 

 

 

 

 

Eva Veldthuis (20)


Nou, om het rondje voorstellen qua zang af te sluiten kom ik nog!

Ik ben Eva en ik ben 20 jaar. Al van jongs af aan zing ik en dit heb ik altijd met plezier gedaan. Toen er nog praise avonden werden georganiseerd voor kinderen zong ik al op het podium, super spannend in het begin, ondertussen al bijna een gewoonte! Ik zing dus bij Eternity en ben blij dat ik op deze manier de woorden van God mag overbrengen samen met de rest van Eternity. Samen met deze ontzettend enthousiaste groep jonge mensen mogen we Gods woord groot maken door middel van muziek en zang.

 

 

 

 

 

Rosa Bilder (21)

 

Ik ben Rosa, en zoals te zien op de foto ben ik pianiste in de band. Ik kerk gezamenlijk met mijn ouders, zusje en broertje al geruime tijd bij de baptistengemeente Hoogezand. Ik vind het erg mooi om mijn gave in te kunnen zetten binnen Eternity! Omdat we al best een tijdje samen spelen, merk ik dat we steeds meer op elkaar ingespeeld zijn en zo met steeds meer met enthousiasme kunnen spelen. Ik hoop dat ik dit nog een lange tijd mag doen en dat ik mijn passie voor pianospelen mag delen met anderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadine Poelma (19)

 

Zoals te zien op de foto, ben ik gitarist in Eternity. In 2013 ben ik bij de band gekomen. Zelf kerk ik in Muntendam, maar via de jeugd ben ik bij de band gekomen.

Het is ontzettend tof om met deze mensen te mogen repeteren en te spelen. We kunnen in de band veel met elkaar delen en gelukkig is er alle ruimte voor plezier en af en toe een grapje tussendoor .

Wat meer over mij:

-ik woon in Muntendam

-2ejaars student academische Pabo aan de RUG

-lid bij Brassband Elad in Muntendam

-Schoonzusje van Anouk de drumster

 

 

 

Anouk Sikkema (20)

 

Ik ben Anouk en ik ben de drumster van Eternity. Zolang als ik besta kerk ik al in de baptisten gemeente Hoogezand.

In 2012 heb ik besloten om Jezus te gaan volgen, samen met nog acht andere jeugdleden. Ik drum met veel plezier in onze band. Daarnaast speel ik één keer in de maand met mijn muziekteam. Verder volg ik de opleiding tot leraar basisonderwijs in Assen. Buiten school en repetities om spreek ik af met mijn vriendinnen en met mijn vriend. Ook doe ik veel dingen samen met mijn oppaskind (we hebben dezelfde passie: drummen!).

 

 

 

 

 

Bjorn Dam (17)

 

Ik doe soms op de repetities een poging om te zingen, maar we zijn het als band met elkaar eens dat mijn plekje achter in de zaal is, achter de knoppen.

Vanaf daar regel ik dat iedereen elkaar op het podium kan horen en dat het ook fijn de zaal in komt.

Op de foto sta ik naast mijn broer Ruben Dam die vaak bij ons de beamer bedient.

Ik zit sinds 2014 bij Eternity en ik moet zeggen dat het ontzettend leuk werk is om zo als (vrienden) groep bezig te zijn.

Verder zit ik nu op MBO 4 Facilitair leidinggevende in het 2de jaar en hoop na volgend jaar door te stromen naar het HBO. Daarnaast voetbal ik bij HS’88.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder zijn er twee jeugdleden (Robert Goelema en Ruben Dam) die rouleren met de beamer. Zij repeteren één keer met ons mee (voorafgaand aan een dienst).

 

Helaas missen we in onze band een bassist/blaasinstrument. Hiervoor vragen we elke dienst gemeenteleden. Deze gemeenteleden vinden het erg leuk en

fijn om met ons te spelen.

 

Onze visie

‘Vanuit onze eigen muzikale creativiteit God aanbidding geven!’.

 

Wat doen wij?

Wij begeleiden twee keer per jaar een reguliere ochtenddienst. Ook hebben wij jeugddiensten in onze eigen gemeente die we muzikaal begeleiden.

Dit jaar hebben wij voor het eerst de Paaspraise begeleid.

 

  • Daarnaast hebben we al een aantal keren buiten de gemeente gespeeld: optreden in Woudbloem (2013), Benefit concert (2014) en de Sinterklaas intocht Hoogezand-Sappemeer (2014).

 

  • Wij repeteren één keer in de twee weken op zondagavond in onze kerk.

 

  • Wij vinden het uitdagend en leuk om uit onze eigen gemeente een dienst/Praise dienst te begeleiden. Als u/jij ons een keer wilt uitnodigen kunt u contact opnemen met: Anouk Sikkema (0621316088 of anouk-0809@hotmail.com).

 

  • Om aan onze teambuilding te werken hebben wij elk jaar een banduitje. We vinden het belangrijk dat we niet alleen op de repetities en diensten met elkaar te maken hebben, maar ook buiten de repetities en diensten met elkaar omgaan.

 

Facebook

We hebben als band een eigen facebook site. Hierop vermelden wij onze activiteiten en er komen ook regelmatig foto’s op. Like en bekijk gerust onze pagina

https://www.facebook.com/jeugdbandeternity/?ref=ts&fref=ts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Westerhof   Webdesign & Fotografie

Baptisten Gemeente Hoogezand Beukemastraat

Contact Info

De Schakel

De gemeente komt iedere zondag samen aan de Beukemastraat 26 in Hoogezand. De dienst begint in de periode van de zomertijd om 9.30 uur De dienst begint in de periode van de wintertijd om 10.00 uur. Deze samenkomsten staan in het teken van ontmoeting.

Baptisten Hoogezand

Beukemastraat 26

9601 BN Hoogezand

Route       klik hier

Mail ons   klik hier

Diensten terug kijken

You tube kanaal klik hier

Nieuws van uit de unie

 

klik hier

Financiën

 

klik hier

 

Rekeningnummer: NL69INGB0000873233

 

 

Leden

 

klik hier